Interneto svetainės „29 spalvos“

PRIVATUMO POLITIKA

 I. Bendrosios nuostatos

Ši privatumo politika reglamentuoja elektroninės parduotuvės www.29spalvos.lt (toliau e. parduotuvė) kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.

2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

3. „29 spalvos“ vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
3.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
3.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
3.3. Asmens duomenys tvarkomi teisėtai, t. y. tik tais atvejais, kai:
3.3.1. duomenų subjektas duoda sutikimą, t. y. sutinka laikytis Elektroninės prekybos taisyklių;
3.3.2. sudaroma arba vykdoma sutartis, kai viena iš šalių yra duomenų subjektas;
3.3.3. „29 spalvos“ įpareigota tvarkyti asmens duomenis pagal įstatymus;
3.3.4. asmens duomenis reikia tvarkyti dėl teisėto intereso, kurio siekia „29 spalvos“
3.4. Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
3.5. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
3.6. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
3.7. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

4. Naudotis e. parduotuvės paslaugomis gali:
4.1. visi veiksnūs fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus;
4.2. nepilnamečiai nuo penkiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus tik turėdami tėvų, įtėvių arba rūpintojų sutikimą, išskyrus tuos atvejus, kai savarankiškai disponuojama savo uždarbiu ar stipendija;
4.3. juridiniai asmenys;
4.4. visų aukščiau nurodytų asmenų įgalioti atstovai.

II. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

5. 29 spalvos“ gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e. parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi tam, kad būtų galima:
5.1. apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
5.2. išrašyti finansinius dokumentus;
5.3. išspręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
5.4. įvykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.

6. Registracijos e. parduotuvėje metu Jūs privalote pateikti išsamius ir teisingus asmens duomenis.

7. Tvarkydama ir saugodama Jūsų asmens duomenis e-parduotuvė įgyvendina organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenims apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

8. „29 spalvos“ gali statistiniais tikslais naudoti su Jūsų asmeniu tiesiogiai nesusijusius duomenis, t. y. duomenis apie įsigytas prekes. Tokie statistiniai duomenys bus renkami ir tvarkomi taip, kad neleistų atskleisti Kliento asmens tapatybės arba kitų asmens duomenų, pagal kuriuos būtų galima nustatyti asmens tapatybę.

III. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

9. „29 spalvos“ pasilieka teisę perduoti informaciją trečiosioms šalims:
9.1. tik šio dokumento 5.3. punkte minimiems tikslams įgyvendinti;
9.2. tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

IV. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

10.Jūs turite teisę keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

V. Informacijos ar pretenzijų perdavimas

11. Jūs, leidęs tvarkyti savo asmens duomenis, turite teisę reikalauti pakeisti asmens duomenis arba sustabdyti jų tvarkymą, išskyrus saugojimą, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų.

12. „29 spalvos“, gavusi Jūsų prašymą dėl asmens duomenų tvarkymo, ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo Jūsų kreipimosi dienos, pateiks Jums atsakymą. Nagrinėjami tik tie prašymai dėl asmens duomenų tvarkymo, kurie pateikiami raštu (el. paštu info@29spalvos.lt)

VI. Privatumo politikos keitimas

13. „29 spalvos“ turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką apie tai pranešant e. parduotuvėje.

14. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t. y nuo tos dienos, kai jie yra patalpinami e. parduotuvės sistemoje.

Uždaryti Meniu

Gaukite el. knygą dovanų!

Prenumeruokite naujienlaiškį ir gaukite el. knygą dovanų.

×
×

Cart

Vaizdo Įrašas - Dovana!

Kaip žinia, italų mados yra žinomos visame pasaulyje. Dauguma italių moterų puikiai atrodo, jos žino, kaip apsirengti, turi stilių ir žino apie tai.

Neaišku, ar tai įrašyta DNR formulėje, ar yra išmokomos nuo mažens.

Tačiau jos turi įgimtą gebėjimą pasirinkti ir suderinti tinkamus drabužius. Tai suteikia joms pasitikėjimą ir daro jas patrauklias.

Įdomu pamatyti savo akimis?

Filmuota medžiaga Italijos miestų gatvėse leidžia stebėti kaip rengiasi kiti, ką jie renkasi, kokie jų stiliaus akcentai.

Įvaizdžio konsultantų komentarai padeda suprasti apsirengimo stilių įvairovę.

Nuoroda vaizdo įrašo atsisiuntimui ateis į tavo elektroninį paštą.

Apsipirkimas

Visi drabužių deriniai, kuriuos gausite užsisakę abonementą, bus su nuorodomis, parodančiomis kur galėsi įsigyti kiekvieną daiktą.

Tai labai patogu tiems kas neturi ar nenori skirti daug laiko vaikščiojimui po parduotuves.

Derinių pasiūlymai  bus įvairaus tipo ir stiliaus.

Kai kurie rūbai ir priedai bus nebrangūs, kai kurių kaina bus didesnė, o kai kurie bus brangūs.

Jei šiuo momentu ir nepirksi brangių daiktų, galėsi juos apžiūrėti parduotuvėje, pasvajoti ateičiai, ir nusipirkti ką nors panašaus už nedidelę kainą.

Apie Konsultacijas

Teorija, praktika, atsakymai į klausimus

Kiekvieną savaitę tiesiai į savo el. paštą gausi drabužių derinius.
Deriniai tau bus kaip įkvėpimas kaip naujai suderinti tavo turimus rūbus.

Deriniuose galėsi paspausti ant kiekvieno elemento ir patekti tiesiai ten kur gali nupirkti daiktus.

Kiekvienas aprangos derinys bus lydimas aprašymo, kuris padės tau suprasti ar derinys tiks prie tavo formų, spalvų ir charakterio, išryškindamas tavo grožį ir pasakodamas apie tavo asmenybę skirtingais momentais tavo dienoje.

Deriniai ir aprašymai ateis PDF formate ir tu galėsi juos lengvai atsispausdinti.

Drabužių deriniai nebus sukurti asmeniškai, bet stengsimės pažinti tave ir garantuojame, kad tu visada galėtum rasti ką nors įdomaus tau, kad pasisemti idėjų.